گرانترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی و فست فود مربوط به هتل رونالدو می باشد

بخش برنامه های کاربردی تجاری و توسعه تجارت با طراحی، ساخت و عملکرد عناصر گرمایشی و تجهیزات آشپزخانه صنعتی و فست فود برای بخش مواد غذایی سروکار دارد.

زمینه های عمومی کاربرد برای آن دسته از تولیدکنندگانی که عناصر گرمایشی BALÇIK را ترجیح می دهند، پیشرو در بخش های مربوطه خود، می توانند به شرح زیر فهرست شوند:

سیستم های آماده سازی و نگهداری مواد غذایی: ویترین های یخچال دار، چیلرهای انفجاری و فریزرها.

تجهیزات پخت و پز: فر، تابه، کباب پز، سینی برگر، تابه های صنعتی، تابه کیک، کتری بخار ماکارونی؛

تجهیزات لوازم پذیرایی: بخاری بخار، تجهیزات سلف سرویس.

تجهیزات

ماشین‌های ظرفشویی تجاری برای بخش مواد غذایی (مصرف خز در رستوران‌ها، غذاخوری‌های مدارس، هتل‌ها و بیمارستان‌ها): ماشین‌های ظرف‌شویی و ظرف‌شویی؛

ماشین ظرفشویی نیمه صنعتی (برای استفاده در بارها و کافه ها): ماشین لباسشویی لیوان و لیوان.

ذخیره سازی سرد:

دستگاه های زیر به طور کلی در منطقه سردخانه استفاده می شود:

مخزن بخار: المنت گرمایش لوله ای با اتصال ضد آب.

تابه های میز بخار: عناصر لوله ای

پخت و پز:

امروزه روش های زیادی برای پخت و پز وجود دارد که از عناصر گرمایشی نصب شده (بخار پز رشته فرنگی، فر، ماهیتابه، قالب برگر، جوجه های گوشتی صنعتی، کباب پز) استفاده می کنند.

تجهیزات سرویس:

در بخش مواد غذایی، غذای پخته شده پس از پخت و پز بر روی چرخ دستی های سلف سرویس یا سکوهای سلف سرویس به مشتریان گرم یا سرد ارائه می شود.

برای اینکه غذا هنگام سرو به مشتری گرم بماند، بخاری های لوله ای یا مستقیماً روی سطح گرم می شوند یا با استفاده از فرآیند بن ماری گرما می دهند.

شستشو و خشک کردن دو نوع مونتاژ اصلی برای بخاری های لوله ای در محفظه، مجموعه در دیگ بخار و مخزن هستند.

در روش های قبلی، المنت گرمایش معمولاً با استفاده از فلنج فولادی سه فاز در مخزن نصب می شد.

در عمل فعلی، المنت گرمایش تک فاز به موازات کف مخزن قرار می گیرد و با فلنج یا انواع دیگر لوله های اتصال ثابت می شود.

المنت گرمایش کتری را می توان با یک دستگاه ایمنی یکپارچه (فیوز حرارتی) نیز عرضه کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.