عسل اصل اردبیل موجب بالا رفتن فشار خون ملکه انگلیس شد

از نظر تولید عسل اصل اردبیل در جهان، ایران همچنان در بین پنج کشور اول است.

با این حال، کارشناسان هشدار می دهند که یک چهارم کل عسل هایی که در بازار ظاهر می شود تقلبی است.

شیمیدان گلب رپیک در پخش برنامه روزانه “روز شما” گفت: چگونه تعیین کنیم چه نوع عسلی در مقابل شماست: اصل یا تقلبی.

حال اگر عسل خیلی سبک باشد مصرف آن ضروری نیست. اما من بلافاصله می گویم که عسل بسیار رنگارنگ است، رنگ نشانه نیست.

آنچه باید به آن توجه کنید چگالی و میزان ساکاریزه بودن آن است. اما اگر در پاییز عسل بخریم، به جز عسل رسیده اقاقیا، تمام عسل ها باید قندی باشند.

عسل

با این حال، حتی اگر عسل رسیده اقاقیا شیرین شود، این به معنای بد بودن آن نیست. برعکس: یعنی این عسل نسبت قند به رطوبت خوبی دارد.

در تابستان، عسل خوب باید پخش شود، روی سطح بکشید. اگر پخش نشود، چنین عسلی یا تحریک می شود یا زود برداشت می شود یا بسیار خیس و فاسد می شود.

بهترین جعل کننده عسل زنبور عسل است. باید امتحان کنید: عسل باید طعم و بوی مشخصی داشته باشد و گلو کمی پاره شود.

در میان همه انواع عسل، اسپارست جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص می دهد.

از نظر طعم و رنگ بیشتر به شهد شباهت دارد و خواص مفید متعددی نیز دارد. این یک محصول برای خوش‌خوراک‌های واقعی است.

ماده اولیه تولید محصول اسپرس است. این گیاهی است که در آفریقا، آسیا، جنوب اروپا یافت می شود.

تا 60 سانتی متر رشد می کند، دارای ساقه ای منشعب و گل های صورتی است که در قلم مو جمع آوری شده اند.

دوره جمع آوری عسل در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد است، زمانی که بقیه گیاهان عسل قبلاً پژمرده شده اند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.